ДОДАДЕТЕ ВРЕДНОСТ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА, ИСТАКНУВАЈЌИ ГО ВО ПРВИОТ РЕД ВАШАТА МАРКА!

ШТО РАБОТИМЕ?

Снимање се изведува со презентација на Фатош Караот и Синем Караташ, одењем до релевантната институција и фирма. Квалитетот на снимањето со професионална опрема погоден за снимање на 4K слики ја прави разликата во програмата “Агенда на градот”!

НИЕ

“Агенда на градот” ги спојуваат институциите и фирмите од 81 општина со милиони гледачи.

КАКО РАБОТИМЕ?

Фирмите плаќаат само 1650 ТЛ + ДДВ за емитување и имаат можност да се најдат на Tv8int екран во 3-минутен приказ на главната емисија, заедно со едно реемитувањето, вкупно 6 минути.

ФОРМУЛА НА НАШИОТ УСПЕХ

Секоја недела во 14.30 часот, компаниите се во Агенда на градот, а гледачи внимателно ги следат Агенда!

ФИЛМ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈА
 • Снимање на интервју и визуелни детали
 • Професионални звучни услуги (пренос на глас)
 • Copywriting (Пишување)
 • Подели од 3 минути на екранот
 • Фикција и монтажа
 • Пратење на емитувани видео
СНИМАЊЕ СО ДРОНЕ
 • 4K снимање од воздух
 • Изнајмување на дронот
 • Видео од воздух
 • Фотографии од воздух
 • Снимање рекламите од воздух
 • Услуга Flycam
ГЛАВНО СПОНЗОРСТВО
 • Се заснова на принципот на взаемна корист
 • Создава чувство на доверба кон целната публика,
 • Спонзорирани
 • Спонзори
 • Добивање профит од влијанието на спонзорството
 • Најмногу идеален маркетинг алатка која може да ја допре
CAPTION ЛОГО
 • Интервју и визуелно снимање
 • Звучни услуги (пренос на глас)
 • Подели 3 минути на екранот
 • Фикција и монтажа
 • Пратење на емитувани снимак
BANT-SPOT РЕКЛАМА
 • Останите запомнени
 • Направете влијателна презентација
 • Покажете ја вашата професионалност
 • Убедете ги вашите потенцијални клиенти
 • Внимавајте на темата или производот
ВЕБСАЈТОТ
 • Full Responsive (компатибилен со мобилни уреди)
 • Динамичен, управуван панел
 • Инфраструктура зајакната со SSD Cloud
 • Социјални медиумски услуги
 • Едукативно видео

РЕФЕРЕНЦИ